ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ ΔΕΤΣΗΣ ΠΑΙΔΙΑΤΡΟΣ ΠΑΙΔΙΑΤΡΟΙ ΖΩΓΡΑΦΟΥ

Ο Μάριος Δέτσης ΠΑΙΔΙΑΤΡΟΙ ΖΩΓΡΑΦΟΥ είναι Παιδίατρος και διδάσκει στην Ιατρική Σχολή του Ευρωπαϊκού Πανεπιστημίου ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ ΔΕΤΣΗΣ ΠΑΙΔΙΑΤΡΟΣ Κύπρου. Είναι συγγραφέας μεγάλου αριθμού δημοσιεύσεων σε διεθνή επιστημονικά περιοδικά ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ ΔΕΤΣΗΣ ΠΑΙΔΙΑΤΡΟΣΠΑΙΔΙΑΤΡΟΙ ΖΩΓΡΑΦΟΥ με το ερευνητικό του ενδιαφέρον να εστιάζεται κυρίως στους τομείς της Δημόσιας Υγείας, της Επιδημιολογίας καθώς και της πρόληψης και του ελέγχου των Λοιμωδών Νοσημάτων. Παράλληλα, είναι πιστοποιημένος εκπαιδευτής στον Μητρικό Θηλασμό. Ο Μάριος Δέτσης παρέχει τις υπηρεσίες του ως ειδικός σε θέματα εμβολίων στη βιο-φαρμακευτική εταιρεία Pfizer.

Ο Μάριος Δέτσης γεννήθηκε στην Αθήνα το 1982. Μετά ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ ΔΕΤΣΗΣ ΠΑΔΙΑΤΡΟΣ την αποφοίτησή του από την Ιατρική Σχολή του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου  Αθηνών το 2007, συνέχισε τις ακαδημαϊκές σπουδές του με τη λήψη του Μεταπτυχιακού του διπλώματος στη Δημόσια Υγεία, από την Εθνική Σχολή Δημόσιας Υγείας το 2009.

Στη συνέχεια, εργάστηκε στο Κέντρο ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ ΔΕΤΣΗΣ ΠΑΙΔΙΑΤΡΟΣ Ελέγχου και Πρόληψης Νοσημάτων στους τομείς των λοιμωδών νοσημάτων και στην πρόληψη των νοσημάτων που προλαμβάνονται μέσω εμβολιασμού από το 2009-2012.

Το χρονικό ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ ΔΕΤΣΗΣ ΠΑΙΔΙΑΤΡΟΣ διάστημα 2012-2016 πραγματοποίησε την ειδίκευσή του στην Παιδιατρική στο Νοσοκομείο Παίδων «Αγία Σοφία». Στη συνέχεια, μετέβη στo Πανεπιστήμιο Brown (ΗΠΑ) όπου αποκόμισε κλινική εμπειρία στο πεδίο των παιδιατρικών λοιμώξεων (στο Hasbro Children Hospital) και ταυτόχρονα συμμετείχε σε ερευνητικά προγράμματα ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ ΔΕΤΣΗΣ ΠΑΙΔΙΑΤΡΟΣ στο πεδίο των λοιμώξεων.

Στόχος του ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ ΔΕΤΣΗΣ ΠΑΙΔΙΑΤΡΟΣ είναι να παρέχει στις οικογένειες υπηρεσίες υψηλής ποιότητας με έμφαση:

  • στη σωστή ανάπτυξη του παιδιού
  • στην προαγωγή του μητρικού θηλασμού
  • στην πρόωρη διάγνωση και θεραπεία των αλλεργιών στη νεογνική και βρεφική ηλικία
  • στις τεχνικές εκπαίδευσης ύπνου
  • στην πρόληψη των νοσημάτων τόσο κατά την παιδική ηλικία όσο και κατά την ενήλικη ζωή
  • στην παροχή περίθαλψης στο άρρωστο παιδί με τη χρήση φαρμακευτικών σκευασμάτων μόνο όταν αυτό είναι απαραίτητο και πάντα σύμφωνα με τις τρέχουσες διεθνείς κατευθυντήριες οδηγίες

για seo βάζω ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ ΔΕΤΣΗΣ ΠΑΔΙΑΤΡΟΣ για αποτελέσματα