ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ Βιογραφικό Μάριος Δέτσης Βιογραφικό Παιδίατρος Βριλήσσια & Ζωγράφου

Ο

Μάριος Δέτσης

Βιογραφικό Παιδίατρος Βριλήσσια & Ζωγράφου είναι Παιδίατρος και διδάσκει στην Ιατρική Σχολή του Ευρωπαϊκού Πανεπιστημίου Βιογραφικό Μάριος Δέτσης Κύπρου. Είναι συγγραφέας μεγάλου αριθμού δημοσιεύσεων σε διεθνή επιστημονικά περιοδικά Βιογραφικό Μάριος Δέτσης ΠΑΙΔΙΑΤΡΟΣΒιογραφικό Παιδίατρος Βριλήσσια & Ζωγράφου με το ερευνητικό του ενδιαφέρον να εστιάζεται κυρίως στους τομείς της Δημόσιας Υγείας, της Επιδημιολογίας καθώς και της πρόληψης και του ελέγχου των Λοιμωδών Νοσημάτων. Παράλληλα, είναι πιστοποιημένος εκπαιδευτής στον Μητρικό Θηλασμό. Ο Μάριος Δέτσης παρέχει τις υπηρεσίες του ως ειδικός σε θέματα εμβολίων στη βιο-φαρμακευτική εταιρεία Pfizer.

Ο Μάριος Δέτσης γεννήθηκε στην Αθήνα το 1982. Μετά Βιογραφικό Μάριος Δέτσης την αποφοίτησή του από την Ιατρική Σχολή του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου  Αθηνών το 2007, συνέχισε τις ακαδημαϊκές σπουδές του με τη λήψη του Μεταπτυχιακού του διπλώματος στη Δημόσια Υγεία, από την Εθνική Σχολή Δημόσιας Υγείας το 2009.

Στη συνέχεια, εργάστηκε στο Κέντρο Βιογραφικό Μάριος Δέτσης Ελέγχου και Πρόληψης Νοσημάτων στους τομείς των λοιμωδών νοσημάτων και στην πρόληψη των νοσημάτων που προλαμβάνονται μέσω εμβολιασμού από το 2009-2012.

Το χρονικό Βιογραφικό Μάριος Δέτσης Βιογραφικό Παιδίατρος Βριλήσσια & Ζωγράφου διάστημα 2012-2016 πραγματοποίησε την ειδίκευσή του στην Παιδιατρική στο Νοσοκομείο Παίδων «Αγία Σοφία». Στη συνέχεια, μετέβη στo Πανεπιστήμιο Brown (ΗΠΑ) όπου αποκόμισε κλινική εμπειρία στο πεδίο των παιδιατρικών λοιμώξεων (στο Hasbro Children Hospital) και ταυτόχρονα συμμετείχε σε ερευνητικά προγράμματα Βιογραφικό Μάριος Δέτσης στο πεδίο των λοιμώξεων.

Στόχος του Βιογραφικό Μάριος Δέτσης είναι να παρέχει στις οικογένειες υπηρεσίες υψηλής ποιότητας με έμφαση:

  • στη σωστή ανάπτυξη του παιδιού
  • στην προαγωγή του μητρικού θηλασμού
  • στην πρόωρη διάγνωση και θεραπεία των αλλεργιών στη νεογνική και βρεφική ηλικία
  • στις τεχνικές εκπαίδευσης ύπνου
  • στην πρόληψη των νοσημάτων τόσο κατά την παιδική ηλικία όσο και κατά την ενήλικη ζωή
  • στην παροχή περίθαλψης στο άρρωστο παιδί με τη χρήση φαρμακευτικών σκευασμάτων μόνο όταν αυτό είναι απαραίτητο και πάντα σύμφωνα με τις τρέχουσες διεθνείς κατευθυντήριες οδηγίες

για seo βάζω Βιογραφικό Μάριος Δέτσης για αποτελέσματα